Slim Brothers (a duo)

SLIM BROTHERS el formem els dos germans Marc i Xavi Canelles, guitarrista i pianista, que després d'anys seguint camins musicals separats, vam decidir reunir-nos al voltant d'una passió en comú: els instrumentals del blues, el boogie-woogie i el rock n'roll clàssic. El resultat és una música instrumental fresca i amb molt bouncing, que tant pot encaixar per a ser escoltada en concert com per a ambientar. La complicitat que es crea entre nosaltres de ben segur que us farà vibrar i redescobrir l'essència del blues.

Unes línies sobre nosaltres:

Xavi Canelles Batallé, piano

Realitza els seus estudis de piano clàssic a les escoles Allegretto, Arsis, i al Conservatori del Liceu de Barcelona. Posteriorment estudia piano modern al Taller de Músics i desde 2012 és alumne del reconegut pianista de blues i boogie-woogie Lluís Coloma. Actua sovint com a pianista acompanyant de diversos cantants (Lorena Subiranas, Mirabai Gayà, Jordi Arkano, ...). Des de fa tres anys lidera un projecte de música pop, 'Estiula', on n'és l'autor de la música i les lletres. 
Més informació a www.xavicanelles.com

Marc Canelles Batallé, guitarra

Títol superior de música especialitat en guitarra de jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha ampliat estudis a Nova York i ha participat en gran quantitat de projectes musicals. Alguns d'aquests projectes l'han portat a actuar a escenaris de països com França, Itàlia, i Eslovàquia. Amb el seu grup de jazz-fusió MC3 (Marc Canelles Trio), ha gravat nombrosos temes propis en concerts que s'emeten en programes de jazz a diverses televisions. 
Més informació a www.marcanelles.com